Hoe het werkt

1

Kies een event en podcast

Kies voor jullie een geschikt moment om het menu te bestellen en de podcast te beluisteren. De podcasts worden aangeboden in event-weekend vorm, dit betekent dat wij vrijwel ieder weekend (vrijdag t/m zondag) een podcast in een regio aanbieden. Ons repertoire bestaat uit meerdere podcasts, eenieder met zijn eigen karakter, ieder met zijn eigen smaakvol menu. Enthousiast van fictieve passages of juist van mens-eigen culinaire dagboekverhalen? Watertanden van Normandische kabeljauw of juist van geitenkaas met pijnboompitten en een toefje truffelhoning? Het kan! Voor ieder wat wils! 

2

Bestel het menu

Een keuze gemaakt? Bestel eenvoudig het menu dankzij ons overzichtelijk bestelformulier. Bij het afronden van de bestelling kun je de betaling met iDeal voldoen. Nadat de betaling is voldaan, ontvangen jullie van ons een bevestigingsmail. Ons team houdt met alle liefde rekening met menu-voorkeuren: menu-, dieet- en allergie-aanpassingen. Maak jullie wensen kenbaar. Want: Jullie zijn uiteindelijk diegene die gaan genieten van de podcast én het menu. Twijfel je over een aanpassing? Neem gerust eventjes contact op. Verrijk het menu met een aantal fijne aanvullingen. Maak jullie eetpapier beleving bijvoorbeeld compleet met een van onze vertrouwde huiswijnen. Iemand anders graag verrassen? Wij schrijven graag een kaartje!

3

Ontvang het menu

Kies ervoor om jullie eetpapier beleving op te halen of te laten bezorgen. De bestelling is altijd op de dag zelf op te halen bij een van de aangesloten ophaalpunten. Laten jullie de beleving liever naar jullie toekomen? Geen probleem! Wij bezorgen het menu binnen de regio eveneens op de dag zelf (€7,50) (voor specifieke locaties en ophaal/bezorg- tijden: bekijk de event-informatie). Het menu wordt duurzaam verpakt en aangeleverd in onze representatieve Eetpapier-tas. Handig en overzichtelijk ingedeeld per gerecht. Naast de gerechten zelf ontvangen jullie een instructiesheet en iets lekkers voor bij de koffie. Een compleet pakket voor jullie vermakelijke avond!

4

Vind de Podcast

De podcast is beschikbaar via Spotify of Youtube. Eenvoudig te vinden door te zoeken op ‘Eetpapier de Podcast’. Kies vervolgens de juiste editie. De podcast is af te spelen op meerdere devices, beluister via smartphone, laptop, computer of smart-TV. Sluit geluidsapparatuur (box) aan voor de optimale beleving. Ondervinden jullie (technische) problemen bij het zoeken/starten van de podcast? Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij staan voor jullie klaar. De podcast is altijd en overal beschikbaar. Start wanneer het jullie uitkomt!

5

Geniet van de culinaire reis

Dankzij de meegeleverde instructiesheet zetten jullie het menu in een handomdraai op tafel. Bij iedere gang staan duidelijke instructies vermeld die precies vertellen hoe jullie de gerechten dienen voor te bereiden en af te ronden. De gerechten zijn door onze keukenbridage reeds klaargemaakt. Gedurende de podcast worden jullie zowel met stem als ’t schrift meegenomen op culitaire reis. De fragmenten zijn duidelijk afgebakend door ingesproken Eetpapier-mededelingen: Een overzichtelijke tijdlijn laat jullie in één oogopslag zien op welke minuut en uiteraard seconde je wat kan verwachten. Alles vormt een uitgebreide avond bij jullie thuis. Geniet van vermakelijke fragmenten, proef de smaaksensaties en aanschouw jullie vormgegeven gerechten. Geniet met al jullie zintuigen!

Bekijk extra informatie

FAQ

Bekijk onze FAQ. Hier geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. 

Direct contact

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken. Stuur een whatsapp naar ons telefoonnummer.
Liever telefonisch contact?
Bel ons gerust op 06-12583157. Wij zullen mondeling antwoord geven op al jullie vragen

Partner worden

Interesse om samen te werken met ons? Wij zijn op zoek naar bibliotheken, boekhandelaren en restaurants om nieuwe Podcasts op te zetten. Wij kijken altijd uit naar nieuwe energie.